Elektriciteit

U kan bij ons terecht voor uw elektriciteitswerken bij verbouwing of renovatie van woningen of appartementen en industriële of commerciële gebouwen. Naast verbouwingsprojecten zijn wij graag uw vakman voor de renovatie van uw huidige elektrische installatie, zodat deze voldoet aan de hedendaagse normen en kwaliteit.

Bij alle elektriciteitswerken gebruiken we bekende merken die gekend zijn voor hun duurzaamheid en kwaliteit.

Wanneer u kiest voor elektriciteitswerken bij B&B Loodgietersbedrijf, hebt u gekozen  voor een ervaren, vakkundige en betrouwbare partner. Bij onze kennismaking bespreken wij uw project zorgvuldig, waarna u van ons een offerte op maat krijgt.  Als alles is naar wens, nemen we uw werken snel op in onze planning!

Wetten en reglementen

AREI staat voor Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties.

Het keuringsorganisme dat je voor de keuring van je elektrische installatie kiest, moet met verschillende wettelijke richtlijnen rekening houden. Maar ook jij als eigenaar, koper of verkoper moet dat doen. Want de wet bepaalt wanneer je de elektrische installatie in je woning moet laten keuren.

Afbraak? Renovatie? Geen keuring!

Je verkoopt je huis, en de koper laat weten dat hij het gaat afbreken of de elektrische installatie volledig gaat renoveren? Dat is goed nieuws voor jou. Want dan moet je vóór de verkoop de elektrische installatie niet meer laten keuren. Het is dan aan de koper om de nieuwe elektrische installatie te laten keuren.