Tegelen

Voor uw renovatie of verbouwing staat het team van B&B Loodgietersbedrijf klaar voor uw tegelwerken. Een perfecte tegel is van groot belang: een goed betegelde vloer of wand geeft een sterke uitstraling aan uw project.  Wij plaatsen en tegelen volgens de regels van de kunst!

We kunnen alle tegels uitbreken, of meteen beginnen tegelen met de nieuwe tegel van uw keuze. Maar vandaag de dag is het geen noodzaak meer om bij een renovatie van een vloer of wand de oude tegels eerst te verwijderen.  Er zijn namelijk extra dunne tegels verkrijgbaar, die speciaal ontworpen zijn om over een bestaande vloer of verticale wand te kunnen plaatsen.  Het gebruik van dunne tegels bij een renovatie scheelt een hoop breekwerk en je bespaart extra op je budget.

Er zijn heel wat tegels, waartussen je tegenwoordig kan kiezen.  We helpen jou graag verder met onze ervaring en professioneel advies. We sommen de meest gebruikte soorten al even op:

keramische tegels, mozaïektegels, cementtegels, zelliges, kleiklinkers, houtimitatietegels, patroontegels, metrotegels, plavuizen, betonimitaite, microban, natuursteen, composiettegels, blauwe steen, arduintegels (hardsteen), basalttegels, graniettegels, leisteen, kalksteen, zandsteen, marmertegels, ... enz. ...