Centrale verwarming

Wij installeren ketels, boilers en radiatoren, een zorgen ook na de installatie voor een complete dienstverlening.  Zo kan u bij ons terecht voor het onderhoud en de herstellingen aan uw centrale verwarming. Voor dringende problemen kunt u altijd rekenen op onze depannage-dienst.

Bent u op zoek naar een andere vorm van verwarming?  Ook de installatie van vloerverwarming, warmtepompen en zonneboilers behoort tot de mogelijkheden. Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op via de contactpagina: wij helpen u dan graag verder.

Vloerverwarming 

Niets is zo gezellig als met blote voeten op een verwarmde vloer lopen. Bovendien is zo'n vloerverwarming niet alleen comfortabel, maar biedt het heel wat andere voordelen. Hieronder vindt u er enkele op een rijtje:

 • Het systeem werkt op lagere temperaturen dan een traditioneel systeem, wat zorgt voor een prettige warmte, maar de luchttemperatuur laag houdt.
 • Omdat het op lagere temperaturen werkt, verbruikt het minder, waardoor uw energiefactuur daalt.
 • Vloerverwarming is ook interessant vanuit esthetisch oogpunt. Weg met die lelijke radiatoren!
 • Het kan bovendien ook gemakkelijk gecombineerd worden met systemen, zoals zonnepanelen en warmtepompen.

U ziet het, vloerverwarming is zeker het overwegen waard!

Warmtepompen

Het gebruik van een warmtepomp is zonder twijfel een interessante vorm van duurzame energie en een uitstekend alternatief voor een klassieke verwarmingsinstallatie. Hoewel de installatie van een warmtepomp toch een zekere investering vraagt, heeft het toch heel wat voordelen:

 • milieuvriendelijk
 • zeer laag verbruik
 • onderhoudsvrij
 • kan zowel verwarmen als koelen

Een warmtepomp haalt zijn energie uitsluitend uit natuurlijke bronnen. Er bestaan 3 soorten warmtepompen:

 • lucht-water
 • lucht-lucht
 • water-water


Denkt u eraan om een warmtepomp te laten installeren, maar bent u nog op zoek naar een installateur die niet alleen zorgt voor de plaatsing, maar u ook professioneel advies kan geven? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Zonneboilers

De zon is een krachtige energiebron, dus waarom zouden wij hier geen gebruik van maken? Een zonneboiler is het ideale middel om, aan de hand van zonnecollectoren die meestal op het dak van een woning geplaatst worden, de zonnestralen op te vangen en om te zetten in energie. Het bespaart u een peperdure energierekening en u helpt er het milieu mee!

Bent u ge├»nteresseerd in het plaatsen van een zonneboiler? Wilt u hier graag meer over weten en bent u op zoek naar een vakman voor de installatie van de zonneboiler en - collectoren?  Neem contact op via de contactpagina voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u dan graag verder.