B&B LOODGIETERSBEDRIJF

Specialist in het plaatsen van Vaillant toestellen. Ook voor badkamer renovaties kan u bij ons terecht

Sanitair & Centrale Verwarming

Loodgieter nodig? Zit je met een lek? Wil je een centrale verwarming? Zoekt u een nieuwe ketel, brander, radiatoren, vloerverwarming, warmtepomp of zonneboiler? Wenst u onderhoud en/of keuring van de ketel? Hebt u interesse in regenwater-recuperatie?

Badkamer Renovatie

Doorheen de jaren heeft ons team ervaren en gemotiveerde vakmannen een professionele expertise opgebouwd in het badkamer renovatie.

Gratis offerte

Bent u op zoek naar een ervaren installateur of wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte? Dan kan u ons altijd telefonisch, via e-mail of via het contactformulier bereiken.

B&B Loodgietersbedrijf

Ons dynamisch en gemotiveerd team vakmannen staat klaar met een oplossing

Wij verzorgen al uw loodgieterswerken & badkamer renovatieprojecten, zodat u ten alle tijde slechts beroep hoeft te doen op één vakman! Daarnaast werken wij enkel met betrouwbare kwaliteitsproducten waar wij garant voor staan, en dit aan een eerlijke en betaalbare prijs.

Zit je met ideeën om je woning te badkamers renoveren of te verbouwen? Zoek je een betrouwbare partner om je hierin bij te staan? Dan zit je goed bij B&B Loodgietersbedrijf en zeker op het juiste adres voor je verbouwing of renovatie.

Op onze website vindt u wat meer informatie over onze diensten en enkele van onze realisaties. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken om een vrijblijvende offerte op te stellen? Neem contact op via de contactpagina: wij helpen u graag verder.

Werp hier alvast een blik op enkele van onze realisaties. Bij B&B Loodgietersbedrijf werken wij uitsluitend met betrouwbare merken en kwalitatieve producten. Bij ons kunt u dus op uw twee oren slapen. Hebt u vragen of wenst u een vrijblijvende offerte aan te vragen? Neem dan zeker contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.


Wat zeggen onze klanten

Recensies

Fijn dat u geïnteresseerd bent in ons bedrijf! Hebt u nog vragen of wenst u graag meer informatie?

Bent u op zoek naar een ervaren installateur of wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte?  Dan kan u ons altijd telefonisch, via e-mail of via het contactformulier bereiken.  Wij helpen u dan graag verder.  Tot zo!

Gratis offerte
call-to-action